Finner lycka i kaoset – Urberg Design

Finner lycka i kaoset

Mitt i rådande kaos av renovering, husförsäljning, sjukdom och en skoltermin som närmar sig sitt slut, snön har kapitulerat, grönska och ljuset kommer med en efterlängtad livskraft - tar jag steget och publicerar blogg här.

Målet är att lyfta ögonblick, tankar, händelser och ögonblick, ur vardagen, ur fest, ur det privata och ur professionen som designer, smyckeskonstnär och "materialdetektiv". 

Hoppas ni finner stundvis förtjusning av olika form.

Så...

Som många redan vet, har vi fattat beslutet, att lämna boendet och nuvarande livsstil i staden, för att bli permanent boende på vårt torp (kråkslott) och paradis "Solbacken". 

För drygt ett år sedan utkristalliserade sig detta stora steg och vägval, efter många år av försiktig och diffus längtan. Men plötsligt stod det klart för oss. Skulle vi genomföra detta, så var det nu eller aldrig. 

Vi anser att livet är för kort för att inte våga ge sina realistiska drömmar verklig chans. En skall sträva efter att leva som en lär, inte sant.

Hela familjen, jag, min fästman och barnen (5 resp. 8 år), alla älskar vi vårt torp. Hoppas att kärleken håller i sig, ännu hellre djupnar. 

Torpet Solbacken, som bäst kan beskrivas som ett fritidsboende, ett tvåfamiljshus från 1930talet, närmare ett kråkslott med potential än något annat, har nu, under det senaste året genomgått stora, ja rent av mycket stora förändringar. 

Nödvändiga sådana. 

Intresserad av detta vårt livsprojekt? Solbacken har ett eget konto på Instagram, @Solbacken2.0

Välkomna!

 

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända